2013. november 28., csütörtök

Smink Catrice ajándékpalettával És egy bónusz smink :)

Sziasztok lányok!

Gondoltam ma készítek is egy sminket a tegnap bemutatott Catrice ajándékpalettával, hogy élesben hogy szerepel. :)

Szerintem nagyon pigmentált színei vannak, tényleg kicsit porol, de engem ez nem különösebben zavar, az alapozást sminkelés után is meg tudom ejteni. És akkor mutatom a sminket:





Szerintem nagyon szép sminkeket lehet készíteni vele, én használtam volna szívem szerint más színeket is a palettán kívül, de azt szerettem volna, ha csak ezekkel a színekkel készülne a smink. Írjátok meg, hogy tetszik a végeredmény. :)

És bónuszként a másik szememre a ma érkezett Make Up Plázás csomagomból is teszteltem pár dolgot (lesz majd Sleek haul poszt), méghozzá a Sleek pigmentekkel. Csak pigmenteket használtam a következő sminkemhez :)





Azt elárulom, hogy melyik pigmenteket használtam: Scuba, Hypnotic, Spellbound, Drama. Imádom egytől egyik őket :D

És akkor jöjjön a kép, ahol nagyon viccesen festek :D Egyik szememen az első, a másik szememen a második smink látható :D Ezek kifejezetten a bejegyzéshez készültek :D


Melyik tetszik jobban? :)

Jó éjt csajok :)

4 megjegyzés:

  1. Milyen alapot használsz a szemfestékekhez? A Sleek pigmentekért odavagyok, alig várom a további sminkeket velük :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezekhez a sminkekhez az Essence Colours Arts szemhéjalapozóját használtam, de Nyx-et meg az Avonos szemhéjalapozót is szoktam :)
      Még lesznek Sleek pigmentekkel készült sminkek, mert tegnap érkezett egy nagy csomagom a Make Up Plazatól :D Majd a haul posztban bemutatom őket :)

      Törlés
  2. Hú, de szép sminkek! Szóval ilyet is lehetne a Catrice palettával, ha értenék hozzá :)
    Mind a két szemeden gyönyörű a smink! Lehet hülyeséget kérdezek, de ezt hogy lehetne megtanulni, hogy én is ilyen szépen sminkeljek? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Azért van még bőven hova fejlődnöm sminkelés terén, de tanulgatok és kísérletezgetek :)
      Én azt ajánlom, hogy youtube-on nézegess makeup tutorial videókat (Olga Bilk, Pixiwoo testvérek, Lisa Eldridge, Juicystar07, stb), rengeteget lehet tanulni tőlük, meg a step by step sminkekből :) Ha esetleg valami kérdésed van, nyugodtan írj és megpróbálok válaszolni :)

      Törlés