2013. december 12., csütörtök

Yves Rocher ecsetek-vélemény

A múlt hónapban vásároltam az Yves Rocherben 3 ecsetet, amit egy haul bejegyzésben meg is mutattam Nektek pár fotóban. 
Azóta elég sokat használtam őket, habár az árukhoz képest nagyobb csodára vártam. Először megmutatom megint Nektek, hogy melyik ecsetekről van szó:


Itt van egy kép, amelyen mindhárom ecset látható, meg egy Catrice smokey eyes ecset, amiről most nem írnék bővebben, legyen elég egyenlőre annyi, hogy nagyon elégedett vagyok vele. :) 

Az Yves Rochertől viszont vettem egy crease, egy smudge és egy fluffy blending ecsetet. Az áruk, ha jól emlékszem, 1790 és 1990 forint körül volt, ecsetenként változóan. 




Én együttesen írnám azt róluk, hogy elégedetlen vagyok velük. Ezért az árért jó minőségű ecseteket vártam, amikkel szépen lehet dolgozni és puhák. Ehhez képest olyan ecsetekre leltem, amiket majdhogynem utálok használni, annyira szúrják az én szememet és nem is lehet szépen dolgozni velük. Talán a crease brush a leghasználhatóbb, ha nagyon kellene egyet választanom.
Egyenlőre kénytelen vagyok időnként használni, amíg megérkeznek az ebay-ről rendelt ecsetkészleteim, de megszeretni nem fogom őket. Az Essence és a Catrice ecsetei is sokkal jobbak ezeknél, viszont árban kedvezőbbek. 


Szerintem látszik is rajtuk, hogy nem éppen csoda-ecsetek :/

Nektek van Yves Rocher ecsetetek? Ha nincs akkor ne is vegyetek :D

Még annyit írnék, hogy mostanában elkezdtem használni esténként ricinusolajat a szempilláimra és a szemöldökömre, remélem egy kis használat után tudok majd véleményt mondani róla, ha szeretnétek :)

4 megjegyzés:

  1. Ó, hát ez nagy csalódás... Ennyiért a Coastal Scents pihe-puha ecseteket készít, és hát én sem ezt vártam volna a márkától... Viszont a Müller 355 Ft-os ecsete is nagyon jó, csak az a gond, hogy egyetlen fajtában van, de elég jól használható több funkcióra is :-) És sokkal puhább, mint az Essence ecsetek :-)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, tényleg csalódás volt és majdhogynem kidobott 6000 Ft szerintem :( A Müller ecsetet ki fogom próbálni ha valamikor ott járok, annyi pénzért nem fogom bánni ha megveszem :) Ha megérkeznek az Ebay-es ecsetek, róluk is lesz majd teszt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, várom a teszteket! Egyébként ebayről szerencsére jó merítéseim voltak eddig, sok jó ecset rejtőzik ott :-)

      Törlés
  3. Én is remélem, hogy jók lesznek, csak már kb 40 napja várom, hogy megérkezzenek :/

    VálaszTörlés