2013. december 7., szombat

Arcápolási termékeim+bloggertali fotók :)

Sziasztok lányok!

Ma nem sminket hozok Nektek, hanem az arcápoláshoz használt termékeimet szeretném megmutatni Nektek.
Elég érdekes bőröm van, zsírosodásra nagyon hajlamos, viszont sokszor kiszárad, szóval rengeteg alkalommal nem tudtam, hogy mit kezdjek a bőrömmel. Azóta kialakult a rutinom, ami egyenlőre nagyon bevált, és rendbe hozta a bőrömet, még most télen is hidratáltan tartja. 

Nem használok nagyon sok terméket, viszont ezeket nagyon szeretem. Először a krémeket és a szemkörnyékápolókat mutatom be. :)

2 éjszakai krémet használok felváltva:

   1.Sunfleur Sejtregeneráló Éjszakai Krém




Ezt a krémet csak télen használom, és kb hetente egyszer, mert hajlamos zsírosítani az amúgy is zsíros bőrömet. Nem istenítem ezt a krémet, az "elhasználom" kategória számomra, de száraz bőrre biztos jobb hatással van.

    2. Garnier Essentials Éjszakai Krém



Nyílván a jobb oldali kék csomagolású krémről van szó. Ezt sokkal-sokkal jobban szeretem, mint a Sunfleur éjszakai krémjét, és majdnem naponta használom. Nem zsírosítja a bőrömet, reggelre pihe-puha lesz tőle az arcom és táplált.

    3. Garnier Hidratáló Krém Száraz Bőrre


Őt egyenesen imádom <3 Nagyon szereti a bőröm, pedig nem száraz, de csodásan hidratálja és nem zsírosít. Biztos újra fogom venni. :)

    4. Alverde szemkörnyékápoló


Hát erről a termékről nem tudok sem rosszat, sem egetrengetően jót mondani. Esténként használom, kellemes érzés a szem környéki bőrnek, de nem észleltem különösebb változást.

És akkor áttérek az arctisztító termékekre. :)

    5. Nivea sminklemosó


Ezt a sminklemosót nagyon szeretem, nem irritálja a bőrömet, és szépen leszedi a sminket. Én teljesen elégedett vagyok vele.

    6. Nivea arclemosó


Azt hiszem erről az arclemosóról mindent elmondok azzal, hogy szerintem legalább 15-20-szor vásároltam már újra. :D Legjobb az én bőrömnek :)

    7. Balea Young arclemosó Zselé (arcradír)


Bár nem vagyok már rég tini és nem jellemző rám a sok pattanás, ez az egyetlen olyan arclemosó, ami nem szárítja a bőrömet, viszont tökéletesen tisztít és mattítja az arcomat, és nagyon finoman, enyhén radíroz. Őt is újravettem már, és még újra fogom. Olcsó és iszonyatosan szeretem! :)

És akkor most jöjjön a legnagyobb meglepetésem, ami olvasása közben lehet sokan meg fognak rökönyödni, de Nekem nagyon bevált és nem váltanám le, amíg ilyen csodásan reagál rá a bőröm. Ja és nem mellékesen ő a legolcsóbb és legtartósabb :D

    8. Dove Original Krémszappan





Na hát ez úgy kezdődött, hogy mikor semmi sem volt jó az arcbőrömre, rengeteg termékről olvastam és próbáltam is ki, de semmi nem volt jó, vagy túl kiszárította az arcom, vagy zsírosított és pattanásokat okozott, habár nem annyira vagyok hajlamos rá. Így bukkantam rá több helyen is, hogy a Dove szappan csodákat tesz az arccal, és tökéletes sminklemosóként is. Gondoltam 250 Ft-ot megér, hogy kipróbáljam, s ha nem válik be, akkor elhasználom kézmosásra. 
De erre nem került sor, imádom. Tökéletesen tisztít, minden sminket eltávolít, puha lesz és matt tőle a bőröm, de mégis hidratál, nem szárít. Én be szoktam vizezni az arcomat, és vizes kézzel a szappanról habot varázsolok a kezemre, s a keletkezett habbal mosom át az arcomat. Egyszerűen tökéletes Nekem! Soha nem gondoltam, hogy valaha is egy szappant fogok használni arclemosásra, de azóta reggel és este is ezt használom és nagyon bevált. :) 

Ezek lennének a termékek, amiket arcápolásra használok és remélem ezután is elégedett leszek velük. 

Ti használjátok valamelyiket ezek közül? 

Bónuszként beszúrok pár bloggertalis képet, amin örülök, hogy részt vehettem. :) Jó volt Veletek!









Szép estét csajok :)

6 megjegyzés:

  1. Ezek közül a termékek közül nem próbáltam még semmit, de a Dove szappan nagyon ígéretesnek hangzik. Van is itthon egy, amit még tavaly karácsonyra kaptam, kipróbálom, hátha beválik nálam is :) Nagyon jók lettek a képek, visszaadják a tegnap szuper hangulatát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én remélem, hogy Neked is annyira beválik, mint nekem. :) Én már nem cserélném le semmire :) Nagyon jó volt szombaton Veletek :)

      Törlés
  2. Jaj lopnék képet. Vagy el tudnád küldeni a blogom email címére???? Annyira jó volt megismerni! Remélem máskor is jössz ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ígérem hamarosan küldök át képet, csak kicsit zsúfolt napjaim vannak/lesznek :) De addig jobb click/kép mentése-innen is le tudod lopni :P
      Én is örülök, hogy megismertelek mindannyiatokat :*

      Törlés
  3. Nagyon jó volt megismerni Téged, örülök hogy találkozhattam Veled is! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is örülök, hogy megismertelek, még akkor is ha csak ilyen röviden :) Remélhetőleg a következő találkozó hosszabb lesz :)

      Törlés