2014. január 5., vasárnap

Karácsonyi ajándékok :) Illetve BUÉK 2014 egy kis késéssel :)

Sziasztok lányok!

Először is egy hetes késéssel szeretnék egy nagyon boldog, örömökben és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánni mindannyiotoknak, remélem ebben az évben mindenkinek sikerül elérni a kitűzött célokat. :)
Sajnálom, hogy ilyen későre sikerült csak bejegyzést írni, de nagyon-nagyon zsúfolt napjaim voltak/vannak. Végigdolgoztam az ünnepeket, de ugyanakkor vendégeink is voltak, így most hétvégére annyira zombi lettem, hogy kiütött a felgyűlt fáradtság. :/

Gondoltam ideje beszámolnom a karácsonyra kapott ajándékokról, így összegyűjtöttem egy részét, de van olyan is, ami még nincs megvásárolva (időhiány miatt :D) és van ami nem szerepel a képeken, mert ennyire tudtam időt szakítani. :) De a legfontosabbak itt vannak. :)

Először azokat az ajándékokat mutatom meg, amiket a párommal vettünk közösen magunknak. 
Elsőként egy Luminarc borospohár készletet vettünk, mert nagyon jó áron sikerült megkaparintanunk, így sajnáltuk ott hagyni őket, és úgyis szükségünk volt már egy új készletre. :) 


A következő ajándék ugyancsak egy Luminarc termék, méghozzá egy 30 db-os étkészlet. Erre már nagyon rég vágytunk és most közös ajándékként nagyon jó ötlet volt (szeretjük a hasznos ajándékokat). :) Már fel is avattuk párszor azóta és nagyon elégedettek vagyunk és a vendégeinknek is nagyon tetszett a készlet. :) 


Következőként mutatok pár ajándékot, amit anyukámék küldtek nekem (sajnos idén Karácsonykor a munka miatt nem lehettem velük). A tesóm utazott haza Dublinből, és Budapest volt az első célállomás, pár nap után ment anyuékhoz, és ünnepek után ugyancsak Budapestről indult vissza Dublinba. Ő hozta el Nekem ezeket a számomra nagyon kedves ajándékokat. Először jöjjenek az anyukám által készített gyertyatartók (én is szoktam készíteni, meg könyvjelzőket, képeslapokat is):







Úgy-e milyen csodálatosak? <3

És aminek még jobban örültem (hisz otthon nálunk karácsonyi hagyomány és tényleg az anyukámé a legfinomabb) az a mézespogácsa, ahogy mi szoktuk mondani. Azt hiszem a fogyókúrám halasztva van pár nappal, amíg elfogy :D



Következőként azokat a dolgokat fogom megmutatni, amiket az anyukáméktól meg a tesómtól kapott pénzből vettem magamnak, a többire még nem volt időm, de már kinéztem pár dolgot. Ezek az ajándékok összefüggnek a 2 évvel ezelőtti nagy fogyásommal (-36 kg) és az életmódváltással. Ennyi leadott kiló után van mit rendbehozni az alakomon, habár fogyás közben is rengeteget tornáztam. És akkor jöjjenek: 





Sajnos utolsónál kicsit mellélőttem a méretnél, igazából azért mert felvásárolták már nagyjából a dolgokat, az S-es lett volna a tökéletes, de itthoni tornázáshoz megteszi :) A párom nem panaszkodott még, hiszen általában együtt tornázunk, és ő mindig a hátam mögött akar lenni. Azt hiszem most már tudom, miért :D
Most már kifogás nincs, kell tornázni :D 
Még van egy dolog amit nem vettem meg, mégpedig egy pulzusmérő óra. Kettő között gondolkodom: 
Ez az egyik, méghozzá a kedvenc, csak az ára nem annyira szimpatikus viszont minden benne van, amit szeretnék:
Polar RS300X pulzusmérő óra 
A másik is egy Polar, és ez is tetszik, viszont minél inkább nézem melyik mit tud, az elsőhöz húz a szívem: 
Polar FT7 pulzusmérő óra
Ha esetleg valakinek van ezekkel kapcsolatban tapasztalata, vagy akár más óráról, megköszönném a véleményét. :) 


És jöjjön a vőlegényemtől kapott ajándékom, ami óriási meglepetés volt és telitalálat, hiszen már 3 éve vágyom erre és most már az enyém. Később lesz róla részletesebb vélemény is, egyenlőre annyi, hogy imádom, és én sem tudtam volna jobban választani. :) Imádat <3


Megvan valakinek ez a tükör, vagy hasonló? Mi a véleményetek róla? :) 

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a mécsestartók, nagyon ügyes Anyukád van ^^. Nagyon szuper dolgokat vettél/kaptál.Én január 7-től vetem bele magam a diétába/tornába, - 5 kg és alakformálás a célom nyárig, remélem simán menni fog :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek a mécsestartók, én imádom őket :) Sok sikert a diétához és a tornához, biztos menni fog :) Lélekben Veled vagyok :)

      Törlés
  2. Hu csatlakozom Rékához tényleg nagyon ügyes keze van anyukádnak, nagyon szépeket csinált :)
    Az ajándékok is nagyon tetszenek, látom sportos ajándék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ideje újra belevágni a tornába, lassan minden kellék megvan hozzá :)

      Törlés
  3. Namost, ugyanolyan étkészletünk van, fekete-fehér. Emellett igen, megvan a tükör, és imádom! Már három éve használom szinte minden nap, és tökéletes, és semmi baja :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tükör már rövid időn belül is nagy kedvenccé nőtte ki magát nálam is :)

      Törlés